Ekana on Yäurpala shop, maksutapoina ruplat ja kortti. Valikoimissa elintarvikkeita, viinaa, tupakkaa, limskaa. 

Urpala shopin takana on huoltoasema jossa voi tankata beoscan kortilla.

Robinhood 24. Maksutapoina ruplat. Valikoimat aika heikkoja, vaatteita ja viinaa. Shop-in-shop jossa levyjä ja vähän elektroniikkaa.

Viipurin veikot.

Alakerrassa rahanvaihto. Yläkerrassa kahvila ja kauppa. Päiväs aikaan saatavana lounasta ja annoksia. Illemmalla valikoima vähän heikompi.
Kaupassa viinaa, tupakkaa, limskaa, elintarvikkeita, leivonnaisia, suklaata, leipää yms. Kannattaa kokeilla kilokohvehteja. Jotkut ovat todella hyviä. Esim hillosilmällä oleva konvehti makutäytteellä ja suklaa kuorrutuksella. Nam. Valikoimat vaihtelee viikottain. Lisäksi matkamuistomyymälä.
Toisesta rakennuksesta löytyy levykauppa, apteekki ja kampaamo. Miesten hiusten leikkuu 400 rublaa. Eli alta kympin, ihan nopeaa ja hyvän olosta jälkeä. 

Tämän rakennuksen takana on yksi viina/tupakka/nuuska kauppa. Jos elintarvikkeita lisäksi. 

1km päästä löytyy huoltoasema. Paikan kortilla saa alennusta käteisellä maksettaessa. Lisäksi tupakkaa ja elintarvikkeita sekä matkamuisto tavaraa vähäsen. 
Tämän vieressä on kelomökki joka on baari. Sämpylää ja pientä syötävää juotavan lisäksi. Lonkeroa, olutta laatikoittain. 

Motellin vierestä löytyy rengasliike joka tekee lähinnä paikkauksia ja tasapainotuksia. n 10 euroa per rengas tasapainotus töineen. 

Motellissa ravintola ja illalla vähän menevämpää toimintaa naisien kera.

Seuraavaksi tulee Lukoil jossa voi maksaa kortilla myös, mikäli se sattuu toimimaan. Lisäksi snagari tyylistä ruokaa sekä huoltamo tavaraa kuten öljyä. 
Puomin jälkee ajetaan 9 km ja tullaan Nesteelle. Nykyään (10.4.2014) 95 on siellä halvempaa kuin Lukoililla. Nesteeltä saa lisäksi lämmintä ruokaa kuten hodareita ja hampurilaisia. 149 ruplaa isom hampurilainen, munan kanssa (omelet)199 ruplaa. Auton voi ajaa parkkiin kun on tankannut että muutkin saa tankattua. 

Nesteen pihassa kahvila lisäksi ja myymälä jossa vähän elintarvikkeita, viinaa ja tupakkaa.

_______